AVH Tuinmeubelen

MEGASTUNT Napoleon Prestige P500 Zwart gasbarbecue incl. 6...

De P500 uit de prestige lijn van Napoleon is een uiterst complete barbecue voor de veeleisende buiten kok. Deze compacte grill is opgebouwd uit de meest hoogwaardige onderdelen en materialen. 4 hoogwaardige duurzame RVS buisbranders met cross-over ontsteking Plaatsbesparende roldeksel RVS zij-vakken voor sausjes en specerijen thermometer in de deksel RVS kooksysteem Vastzetbare zwenkwieltjes Infrarode grill met SIZZLE ZONE en zijbrander Optioneel verkrijgbaar draaispit met motor, tegengewicht en 2 bevestigingsvorken Deze barbecue wordt compleet geleverd met: Infrarood SIZZLE-ZONE grill en zijbrander Handige, ruimtebesparende Lift-Ease roldeksel incl. AccuProbe thermometer Comfortabele zijtafels van RVS met houder voor sauzen en specerijen WAVE-RVS grillrooster Infrarood achterbrander voor draaispit   Alleen geschikt voor propaangas Deze barbecue is leverbaar in de kleuren zwart, chacoal grey en RVS. Levering binnen 72 uur

€ 1999.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

Napoleon LEX730 gasbarbecue incl. SIZZLE ZONE, Zijbrander en...

De Napoleon LEX 730 is een uiterst complete gasbarbecue die zich met zijn RVS grill roosters, infrarood achterbrander, interne Sizzle zone brander en zijbrander de grootste in de LEX serie mag noemen. De hoogwaardige RVS componenten gecombineerd met verlichte bedieningsknoppen maken van de LEX 485 een aantrekkelijke keus. 7 branders met automatiche ontsteking zware RVS grill-roosters Ceramische infrarood brander met SIZZLE ZONE Ceramische infrarood achterbrander Zijbrander met gietijzer rooster thermometer in de deksel verlichte bedieningsknoppen Met plaatsbesparende roldeksel en verchroomde afwerking en handgreep Geïntergreerde ijsemmer met snijplank Optioneel uitbreidbaar met spoelbak module Optioneel  verkrijgbaar draaispit met motor, tegengewicht en 4 bevestigingsvorken Optioneel uitbreidbaar met houtskool inzetbak welke een authentieke houtskoolsmaak aan uw gerechten geeft Optioneel  verkrijgbaar gietijzeren bakplaat Deze barbecue wordt compleet geleverd met: Inwendige SIZZLE-ZONE infrarood en handige zijbrander iGLOW verlicht bedieningspanee Geintegreerde ijsemmer met snijplank Dubbelwandige RVS-deksel incl. thermometer RVS zijtafels WAVE- RVS grillroosters (3-delig) incl. warmhoudrek Veel opbergruimte door twee lades en onderkasten Geschikt voor Propaangas

€ 2399.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

Napoleon BI PRO 500 RB

Betaling De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. Levering Het product kan bij u thuis worden bezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden. Mogelijk binnen 72uur Informatie Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms. Laagste prijsgarantie Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht dit product elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

€ 2499.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

Napoleon Prestige PRO500 gasbarbecue incl. 6 branders

Deze gasbarbecue wordt compleet geleverd met: Infrarood SIZZLE-ZONE grill en zijbrander RVS grillroosters Handige, ruimtebesparende Lift-Ease roldeksel incl. AccuProbe thermometer Comfortabele zijtafels van RVS met geïntegreerde ijsemmer plus snijplank, chroom handdoek - en bestekhouders Sokkel met vastzetbare zwenkwieltjes Heavy duty draaispitset met motor Ook verkrijgbaar als model voor Aardgas Levering binnen 72uur

€ 2899.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

Napoleon Prestige P500 RVS gasbarbecue t.b.v. Aardgas

Deze barbecue wordt compleet geleverd met: Infrarood SIZZLE-ZONE grill en zijbrander Handige, ruimtebesparende Lift-Ease roldeksel incl. AccuProbe thermometer Comfortabele zijtafels van RVS met houder voor sauzen en specerijen WAVE-RVS grillrooster Infrarood achterbrander voor draaispit Alleen geschikt voor Aardgas. Deze barbecue is leverbaar in de kleuren zwart, blauw, rook grijs en RVS.

€ 3049.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

Napoleon BI PRO 665 RB

Betaling De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. Levering Het product kan bij u thuis worden bezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden. Mogelijk binnen 72 uur Informatie Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms. Laagste prijsgarantie Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht dit product elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

€ 3499.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

Napoleon BI PRO 825 RBI Incl. SIZZLE ZONE

Betaling De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. Levering Het product kan bij u thuis worden bezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden. met 72uur Informatie Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms. Laagste prijsgarantie Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht dit product elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

€ 4599.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

Napoleon Prestige Pro 825

De Prestige PRO 825 van Napoleon is de grootste en meest luxe barbecue van Napoleon en misschien zelfs wel van zijn klasse. Met de grootte van maarliefst 239x65x131 cm is het een super blikvanger in de tuin. Deze Prestige PRO 825 heeft een zijbrander met een diameter van 25 cm. Daarnaast een hoofdgrillvlak van 72x46 cm en tot slot ook nog een infraroodbrander van 47x46 cm. Een barbecue met de een groot aantal vrienden is voor deze barbecue geen enkel probleem.  9.5 mm Roestvrijstalen WAVE™ kookroosters. Tweekoppig kooksysteem met twee speciale infrarode SIZZLE ZONE™ bodem branders een een rijstvrijstalen buisbrander voor opwarming ertussen. Premium roestvrijstalen zijbladen met geïntegreerde bekerhouders en ijs/marinade emmer met snijplank. Roestvrijstalen kooksysteem met JETFIRE™ ontsteking. Geïntegreerde rooklade voor houtsnippers, trekt uit voor gemakkelijk vullen en wordt verlicht met een speciale buisbrander op gas. Beschikbaar op propaanunit. Beschikt over een omkeerbaar gietijzeren grillrooster voor roerbakken met rondvormige wok aan de ene kant en bakken met een koekenpan aan de andere kant. De contour constructie zorgt voor sonsistent en gelijk koken. NIEUW tweetraps zijbrander met een cirkelvormige centrale infrarode brander en een brander met vlam aan de buitenkant voor veelzijdige kookmethoden. Optionele rotisserie kit van commerciële kwaliteit en 4 vorken voor gebruik van de achterste infrarode brander. Geruisloos sluitende deuren en laden. 2 grote lekbakken voor vet aan de voorzijde.

€ 5999.00

NAAR AANBIEDER

Veranda Barbecue Barbecue
Alles voor in en om het huis
 

© 1979 - 2018. All Rights Reserved | Sjoukje v/d Velde | www.sjoukjevdvelde.nl