AdsLoungeset Funsui Panther Black

Loungeset Funsui Panther Black Yoi. Mooie tuinmeubels voor een heerlijke zitplek in uw tuin. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Yoi maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Loungeset Funsui Panther Black, dit komt uit het assortiment loungesets, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.198,99

naar aanbieder

Tuinieren Tuinmeubelen Yoi
Product
 

Taiyo loungeset zwart hoekset

Taiyo loungeset zwart hoekset Yoi. Mooie tuinmeubels voor een heerlijke zitplek in uw tuin. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Yoi maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Taiyo loungeset zwart hoekset, dit komt uit het assortiment lounge hoekset, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.198,99

naar aanbieder

Tuinieren Tuinmeubelen Yoi
Product
 

Loungeset Funsui Emerald Green

Loungeset Funsui Emerald Green Yoi. Mooie tuinmeubels voor een heerlijke zitplek in uw tuin. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Yoi maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Loungeset Funsui Emerald Green, dit komt uit het assortiment loungesets, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.198,99

naar aanbieder

Tuinieren Tuinmeubelen Yoi
Product
 

Overkapping vierkant XL Rota 300 x 600 cm Matt royal grey

Een mooie Rota terrasoverkapping van 3 bij 6 meter van aluminium. Uit onze collectie tuinmeubelen. Van het merk Suns maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Overkapping vierkant XL Rota 300 x 600 cm Matt royal grey, dit komt uit het assortiment overkapping, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.199,99

naar aanbieder

Tuinieren Tuinaanleg Suns
Product
 

Blokhut 45mm Narman (27m² shingles)

Blokhut 45mm Narman (27m² shingles)• Afmeting: B500xD500cm• Funderingsmaat: B480xD480cm• 45mm blank vuren• Nokhoogte: 297cm• Deurhoogte inclusief kozijn: 195,5cm• Zijluifel: 90cm• Dakmaten zijn groter dan bovengenoemde afmetingen• 2 Dubbele ramen (1 draai-kiep en 1 draai)• Wind- en waterdichte verbindingen rvs dorpel Inclusief:Echt glas, bevestigingsmaterialen endakshingles 

€ 4.205,80

naar aanbieder

Tuinieren Blokhutten
Product
 

Houtkachel Black Pearl 9KW

De Black Pearl is een prachtige ovalen hanghaard die aan de muur bevestigd wordt. Door het glas is er rondom de kachel overal prachtig zicht op het vuur. De Black Pearl is het broertje van de meer hoekige hanghaard Black Diamond waarbij eveneens prachtig zicht op de vlammen is. Overal waar sfeer en design gewaardeerd worden is de Black Pearl een goede keuze. In de woonkamer, maak ook voor een horecagelegendheid, bedrijfspand of evenementenzaal is deze kachel uitermate geschikt.SpecificatiesKachel afmetingen: B 900 • H 590 • D 586 mmVermogen: 8 - 10 kWRookgasafvoer: Ø150 mmRendement: 78%Brandstof: HoutVermogen: 8-12 kWAfmeting: MiddelVuurzicht: 3-ZijdigType kachel: HangAansluiting: BovenRookgasdiameter: Ø150Externe luchttoevoer: JaDeur: DraaideurCV-aansluiting: Nee

€ 4.212,55

naar aanbieder

Tuinieren Houtkachels en rookkanalen
Product
 

DHZ Plat dak Ruurlo 400x400cm basis incl. schroefpakket

DHZ Plat dak Ruurlo 400x400cm basis incl. schroefpakket

€ 4.216,85

naar aanbieder

Tuinieren DHZ constructies
Product
 

Tolima Powersysteem II Compact

Deze mooie houtkachel heeft een hoge ruit. De hoge panoramische ruit met het bewezen schone ruit systeem staat garant voor veel gezellige uren met een perfect zicht op het vuur in deze houtkachel. De houtkachel is een mooie ranke kachel die hoogte geeft aan uw kamer. Dankzij dit alles is het nog mooier om elke dag weer van de woonkamer te kunnen genieten als oase van rust en ontspanning.WARMTE OPSLAG (STORAGEBLOC!)Ook heeft u de mogelijkheid om een Powerblock! in deze kachel te plaatsen. Dit wordt ook wel een warmteopslag genoemd. Het blok zorgt ervoor dat deze houtkachel langer warmte vasthoud.WEINIG VERMOGENVindt u het ook zo lastig om een houtkachel te vinden die niet te klein is maar ook niet teveel vermogen heeft? In veel van de huidige huizen is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en/of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af, of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is, of dat u de kamer wordt uitgestookt. De kachels hebben allemaal een laag nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de ultieme kachel voor kleinere woningen. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC. OEC Ook op deze kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen.SpecificatiesKachel afmetingen: B 607 H 1343 D 549 mmGewicht: 205 kgVermogen: 6.5 kWRookgasafvoer: Ø150 mmRendement: 80%Brandstof: HoutVermogen: 5-8 kWAfmeting: MiddelVuurzicht: VoorzijdeType kachel: VrijstaandAansluiting: Boven/achterRookgasdiameter: Ø150Externe luchttoevoer: JaDeur: DraaideurEnergielabel: A+

€ 4.222,18

naar aanbieder

Tuinieren Houtkachels en rookkanalen
Product
 

Blokhut met overkapping Els 800 cm bij 300 cm diep Lessenaarsdak

Blokhut met overkapping Els 800 cm bij 300 cm diep lessenaarsdak Warentuin Collection. Deze prachtige blokhut met lessenaarsdak en overkapping heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De diepte van de blokhut is 300 cm en de breedte is 400 cm. De overkapping is 400 cm breed en 300 cm diep. De wandhoogte is 2,17 meter. De genoemde maten zijn van oor tot oor (verste uiteinde). De blokhut heeft een enkele deur. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en dakhout. Het pakket is exclusief extra opties zoals beitsen, dompelen, dakbedekking, enzovoort. Uit onze collectie blokhutten, garages & kasten. Van het merk Warentuin Collection maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Blokhut met overkapping Els 800 cm bij 300 cm diep Lessenaarsdak, dit komt uit het assortiment lessenaarsdak, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.232,24

naar aanbieder

Tuinieren Tuinaanleg Warentuin Collection
Product
 

Blokhut met overkapping Els 650 cm bij 350 cm diep Lessenaarsdak

Blokhut met overkapping Els 650 cm bij 350 cm diep lessenaarsdak Warentuin Collection. Deze prachtige blokhut met lessenaarsdak en overkapping heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De diepte van de blokhut is 350 cm en de breedte is 300 cm. De overkapping is 350 cm breed en 350 cm diep. De wandhoogte is 2,17 meter. De genoemde maten zijn van oor tot oor (verste uiteinde). De blokhut heeft een dubbele deur. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en dakhout. Het pakket is exclusief extra opties zoals beitsen, dompelen, dakbedekking, enzovoort. Uit onze collectie blokhutten, garages & kasten. Van het merk Warentuin Collection maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Blokhut met overkapping Els 650 cm bij 350 cm diep Lessenaarsdak, dit komt uit het assortiment lessenaarsdak, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.232,24

naar aanbieder

Tuinieren Tuinaanleg Warentuin Collection
Product
 

Blokhut met overkapping Fenna 800 cm bij 250 cm diep Zadeldak

Blokhut met overkapping Fenna 800 cm bij 250 cm diep zadeldak Warentuin Collection. Deze prachtige blokhut met zadeldak en overkapping heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De diepte van de blokhut is 250 cm en de breedte is 400 cm. De overkapping is 400 cm breed en 250 cm diep. De wandhoogte is 2,17 meter. De genoemde maten zijn van oor tot oor (verste uiteinde). De blokhut heeft een dubbele deur. Het bouwpakket wordt geleverd inclusief alle bevestigingsmaterialen en dakhout. Het pakket is exclusief extra opties zoals beitsen, dompelen, dakbedekking, enzovoort. Uit onze collectie blokhutten, garages & kasten. Van het merk Warentuin Collection maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Blokhut met overkapping Fenna 800 cm bij 250 cm diep Zadeldak, dit komt uit het assortiment zadeldak, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.232,24

naar aanbieder

Tuinieren Tuinaanleg Warentuin Collection
Product
 

Houtkachel Sahara 8KW

Houtkachel SAHARA is geschikt om gebruikt te worden in een huiskamer, maar de kachel kan ook in een werkplaats gebruikt worden. Dankzij de ingebouwde warmtewisselaar en ventilator heeft de kachel een hoog rendement en kan hij ook worden gebruikt om aangrenzende ruimtes te verwarmen door middel van warmtekanalen.De Sahara-kachel is te vergelijken met de Tropic-kachel, maar er ligt meer nadruk op esthetiek; model Sahara is geavanceerder. De kachel heeft een ventilator die handmatig te bedienen is. Er is ook een automatische modus.Kenmerken van de TropicElegant ontwerpHoog rendementLuchtverdeling naar andere kamers vanaf de achterkant van de kachel mogelijkAutomatische regeling van de kracht van de ventilatorIngebouwde ventilator-warmtewisselaarBetrouwbaar verbrandingssysteem met twee kamersAirwash-systeem (de vlam reinigt het glas)Luchttoevoer voor goede vlamverdelingRoestvrij stalen vergassingsbuizenGemaakt van vuurvast materiaalMassieve constructie gemaakt van 5 mm dik materiaalLange brandduurBediening voor primaire en secundaire luchttoevoer met één hendelOptioneel externe luchttoevoerVerbrandingskamer van fireclay (lange levensduur)Stille ventilator met vijf snelhedenWeinig houtverbruikAangezien deze kachel maatwerk betreft is dit artikel niet te retourneren.SpecificatiesMaximale lengte houtblok: 45 cmGewicht: 185 kgVermogen: 8 kWVermogen: 5-9 kWAfmeting: MiddelVuurzicht: VoorzijdeType kachel: VrijstaandAansluiting: BovenExterne luchttoevoer: OptioneelDeur: DraaideurCV-aansluiting: Nee

€ 4.249,87

naar aanbieder

Tuinieren Houtkachels en rookkanalen
Product
 

Houtkachel (speksteen) Ecosy Depot 3,5 11KW

Model Ecosy van is een moderne, ovale houtkachel. Deze spekstenen kachel past zowel in een traditioneel als in een modern interieur. Doordat de verbrandingskamer 50 cm breed is kunnen er ook grotere blokken hout gebruikt worden. De kachel is gemakkelijk met één knop te bedienen. De dubbelwandige laag van de kachel zorgt ervoor dat de warmte langdurig vastgehouden wordt.Bij dit model kan ook gekozen worden voor een achteraansluiting (hieraan is een meerprijs verbonden). Laat het weten bij uw bestelling als u daar de voorkeur aan geeft.Leverbaar in de volgende kleuren: naturel, unizwartInfraroodstralingEen gewone stralingskachel geeft een aangename warmte af. Toch komt de warmte bij zo’n kachel vaak duidelijk van één kant. Speksteenkachels verspreiden een zachte, gelijkmatige warmte. Dit komt doordat het speksteen een infrarode straling afgeeft die vergelijkbaar is met opwarming door de infraroodstraling van de zon. Daardoor wordt u met een Altech kachel echt lekker warm; zelfs de muren in de kamer worden mee verwarmd.Infraroodstraling wordt o.a. toegepast in de medische wereld om de vitaliteit te stimuleren. Daarbij helpt het spieren te ontspannen, bloeddruk te stimuleren en de weerbaarheid tegen infecties te bevorderen. Bij infraroodstraling is minder sprake van stofverplaatsing of uitdroging dan bij andere verwarmingsbronnen. Altech speksteenkachels zijn verslavend, maar tegelijkertijd gezond.SpecificatiesKachel afmetingen: B 600 D 430 H 1000 mmGewicht: 260 kgVermogen: 3,5-11 kWRookgasafvoer: Ø150 mmVermogen: VariabelAfmeting: MiddelVuurzicht: VoorzijdeType kachel: VrijstaandAansluiting: BovenRookgasdiameter: Ø150Deur: DraaideurCV-aansluiting: NeeEnergielabel: A

€ 4.261,91

naar aanbieder

Tuinieren Houtkachels en rookkanalen
Product
 

Passo XS

De Passo is een mooie ronde kachel met een relatief laag nominaal vermogen van 5kW. Ideaal dus in een grote, moderne, goed geïsoleerde woonkamer met bijvoorbeeld vloerverwarming. U krijgt echt een sierraad in uw woonkamer met deze houtkachel. Eenmaal aangestoken maakt deze de ruimte ook nog eens sfeervoller en heerlijk warm.KIES UW KLEURDeze haard is ook nog aan te passen aan de inrichting van kamer. Kiest u voor het standaard zwart of heeft u liever terra of meer antraciet? Een lichte kleur als wit of parelwit is mogelijk, daarnaast is er nog de kleur RVS mogelijk.SpecificatiesKachel afmetingen: B 452 H 1140 mmGewicht: 125 kgVermogen: 5 kWRookgasafvoer: Ø150 mmRendement: 80%Brandstof: HoutVermogen: 3.5-6.5 kWAfmeting: KleinVuurzicht: VoorzijdeType kachel: VrijstaandAansluiting: Boven/achterRookgasdiameter: Ø150Externe luchttoevoer: JaDeur: DraaideurEnergielabel: A+

€ 4.261,91

naar aanbieder

Tuinieren Houtkachels en rookkanalen
Product
 

Piko S Steel

Met deze Piko S steel hebben we nog een mooie vrijstaande houtkachel in het assortiment, welke perfect voor de dag komt in een hoek. Deze hoekige kachel verwarmt met zijn nominale vermogen van rond de 6kW ruimtes tot 165m3. Dit is natuurlijk afhankelijk van de isolatiewaarde van uw woning en of u bijvoorbeeld vloerverwarming heeft. Ook met deze houtkachel hoeft u in ieder geval niet in de kou te zitten!KIES UW KLEUROok deze haard is weer aan te passen aan uw smaak en de inrichting van kamer. Kiest u voor een standaardkleur of juist een keer voor een parelwitte variant?SpecificatiesKachel afmetingen: B 405 H 1156 D 405 mmVermogen: 6 kWRookgasafvoer: Ø150 mmRendement: 80%Brandstof: HoutVermogen: 4.2-7.8 kWAfmeting: MiddelVuurzicht: 2-ZijdigType kachel: VrijstaandAansluiting: Boven/achterRookgasdiameter: Ø150Externe luchttoevoer: JaDeur: DraaideurEnergielabel: A+

€ 4.273,95

naar aanbieder

Tuinieren Houtkachels en rookkanalen
Product
 

Blockley 148, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm

Blockley 148, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm. Het artikel Blockley 148, groen gecoat, veiligheidsglas 3 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Blockley 148, groen gecoat, veiligheidsglas 3mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.294,99

naar aanbieder

Tuinieren Tuinaanleg Royal Well
Product
 

Blockley 148, zwart gecoat, veiligheidsglas 3mm

Blockley 148, zwart gecoat, veiligheidsglas 3mm. Het artikel Blockley 148, zwart gecoat, veiligheidsglas 3 mm is een fantastische tuinkas van Eden. Uit onze collectie tuinkassen, opberg & serres. Van het merk Royal Well maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Blockley 148, zwart gecoat, veiligheidsglas 3mm, dit komt uit het assortiment tuinkassen, koop hem gemakkelijk en goedkoop online! Dit product verkopen wij per stuk tenzij anders aangeven.

€ 4.294,99

naar aanbieder

Tuinieren Tuinaanleg Royal Well
Product
 

DHZ Zadeldak Delden Zwart 300x300cm incl. schroefpakket

DHZ Zadeldak Delden - Zwart 300x300cm incl. schroefpakket

€ 4.296,45

naar aanbieder

Tuinieren DHZ constructies
Product
 

DHZ Plat dak Bathmen Zwart 300x300cm incl. schroefpakket

DHZ Plat dak Bathmen - Zwart 300x300cm incl. schroefpakket

€ 4.296,45

naar aanbieder

Tuinieren DHZ constructies
Product
 

© 1979 - 2022. All Rights Reserved | Sjoukje v/d Velde | www.sjoukjevdvelde.nl