Pakketbrievenbus Allux 560 zwart

Deze pakketbrievenbus Allux 560 is geschikt voor veilige ontvangst van pakketjes én de reguliere post. Deze pakketkast heeft een speciale klep met ruimte voor huiscijfers, naam of JA/NEE indicatie. De Allux 560 kan ook vrijstaand worden geplaatst in combinatie met één van de Allux brievenbus statieven. De inwerpopening is stabiel en sterk en zodanig ontworpen dat de pakketten er niet ongewenst uit kunnen worden “gevist”. De Allux 560 pakketbrievenbus is gemaakt van gepoedercoat staal en voorzien van standaard cilinderslot en wordt geleverd met twee sleutels. Afmetingen (hxbxd): 530x380x250 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 105x300x170 mm. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 279,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Pakketbrievenbus Allux 560 zwart
 

eSafe pakketbrievenbus uitgevoerd in RAL kleur naar keuze

eSafe pakketbrievenbus uitgevoerd in RAL-kleur naar keuze of cortenstaal-look. U kunt de gewenste kleur kiezen of vermelden in het veld voor opmerkingen in het bestelproces als het een afwijkende RAL-kleur is die u niet kunt kiezen. Bestel een zwarte eSafe brievenbus plus dit artikel.

€ 75,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Sloten en accessoires
eSafe pakketbrievenbus uitgevoerd in RAL kleur naar keuze
 

Brievenbus Allux 400 zwart

Praktische brievenbus, gemaakt van gepoedercoat staal in de kleur zwart. Wordt geleverd met degelijk cilinderslot met 2 sleutels. Afmetingen (hxbxd): 355x370x150 mm. Inwerpopening: 330x35 mm. Plaatsing aan de muur/wand of vrijstaand op statief De brievenbus Allux 400 is standaard voorzien van gaten aan de achterzijde voor bevestiging aan de muur. Deze brievenbus is ook vrijstaand te plaatsen in combinatie met een brievenbusstatief van Allux. Met het statief is de Allux brievenbus vrijstaand in uw tuin of bij uw huis/bedrijfspand plaatsen. Er zijn verschillende modellen en kleuren statieven van Allux verkrijgbaar waaraan de Allux brievenbussen eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bekijk hier alle Allux brievenbus statieven.

€ 95,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Wandbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Brievenbus Allux 400 zwart
 

eSafe Dropbox medium front pakketbrievenbus zwart

Pakketjes en reguliere post ontvangt u eenvoudig met deze strakke pakketbrievenbus Dropbox medium. Pakketjes en post worden aan de bovenzijde gedeponeerd en vallen vervolgens in het beveiligde gedeelte. U kunt door het openen van het deurtje aan de voorzijde uw zendingen uitnemen. Gemaakt uit hoogwaardig roestvrij aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 985x537x270 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 375x480x160 mm. De klep is voorzien van een sluitvertrager De bodem heeft een schokabsorberende schuimlaag Voorzien van uitneembare dubbele bodem Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 1 233,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Dropbox medium front pakketbrievenbus zwart
 

Intersteel Tochtwering rechthoek messing ongelakt

Rechthoekige tochtwering voor de binnenzijde van de (voor)deur. Afmetingen (hxbxd): 77x327x7 mm. Bevestigingsgaten, h.o.h. 300x50 mm.

€ 74,95

Lees meer...

Intersteel Root Brievenbussen Brievenbuskleppen en tochtkleppen To Huis en tuin Decoratie Accessoires voor brievenbussen
Intersteel Tochtwering rechthoek messing ongelakt
 

eSafe Fenix Top large pakketbrievenbus zwart

Pakketjes en reguliere post ontvangt u eenvoudig met deze superstrakke slanke pakketbrievenbus Fenix top large. Pakketjes en post worden aan de bovenzijde gedeponeerd en vallen vervolgens in het beveiligde gedeelte. U kunt door het openen van het deurtje aan de achterzijde uw zendingen uitnemen. Gemaakt uit hoogwaardig roestvrij aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Met uitneembare dubbele bodem en verticale brievenbusklep. Afmetingen (hxbxd): 1240x360x400 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 340x280x165 mm. De klep is voorzien van een sluitvertrager De bodem heeft een schokabsorberende schuimlaag Voorzien van uitneembare dubbele bodem Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 1 977,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Fenix Top large pakketbrievenbus zwart
 

Slot met 2 sleutels type B tbv Practo Garden brievenbussen

Vervangend slot met 2 sleutels. Geschikt voor plaatsing in de brievenbussen met artikelnummer B304/B305/B500, B502. Modellen Leeds, Atlanta, Dallas.

€ 16,50

Lees meer...

Practo Garden Root Brievenbussen Sloten en accessoires
Slot met 2 sleutels type B tbv Practo Garden brievenbussen
 

Dak tbv postkastsysteem Allux Brick antraciet

Dak voor Allux Brick, het modulair brievenbussysteem dat uit voorraad geleverd kan worden. Het dakje kan geplaatst worden boven de brievenbussen voor extra regenbescherming en om achterblijvende post te voorkomen. Verkrijgbaar in verzinkt staal, antracietgrijs en zwart. Meervoudige brievenbussen voor bedrijven en appartementen. Per horizontale sectie is één dakje benodigd. Wilt u een unit met 3 brievenbussen horizontaal, bestel dan 3 dakjes. Lees hier meer informatie en bekijk foto's van onze brievenbussystemen Wilt u een offerte op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

€ 49,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Postkast Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Dak tbv postkastsysteem Allux Brick antraciet
 

eSafe Dropbox small pakketbrievenbus zwart

Pakketjes en reguliere post ontvangt u eenvoudig met deze strakke pakketbrievenbus Dropbox small. Pakketjes en post worden aan de bovenzijde gedeponeerd en vallen vervolgens in het beveiligde gedeelte. U kunt door het openen van het deurtje aan de achterzijde uw zendingen uitnemen. Gemaakt uit hoogwaardig roestvrij aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 985x365x270 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 375x295x160 mm. De klep is voorzien van een sluitvertrager De bodem heeft een schokabsorberende schuimlaag Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 994,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Dropbox small pakketbrievenbus zwart
 

Zelfklevende huisletter eSafe 100x1,5mm wit

Zelfklevende huisletter voor plaatsing op de eSafe pakketbrievenbussen. Uitgevoerd in mat wit. Deze letter heeft een hoogte van 100 mm. en is 1,5mm. dik. De letter is voorzien van zelfklevend tape zodat u hem zelf op de brievenbus kunt plakken. Kan alleen besteld worden in combinatie met een eSafe pakketbrievenbus/pakketbus!

€ 19,95

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Sloten en accessoires
Zelfklevende huisletter eSafe 100x1,5mm wit
 

eSafe Topak Digital pakketbrievenbus zwart

De Topak Digital pakketbrievenbus is te gebruiken voor ontvangst van pakketjes en reguliere post. Gemaakt uit roestvrij aluminium en voorzien van mat zwarte poedercoating. Inclusief digitaal codeslot en traditioneel slot met sleutel. Inclusief statief voor vrijstaande plaatsing. Afmetingen (hxbxd): 570x411x215 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 450x340x200 mm. Statief (hxhxd): 1520x160x70 mm. Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Werking Als u een bestelling plaatst zorgt u ervoor dat de code bij uw naam vermeld staat. De bezorger kan dan met de code die op het verzendetiket vermeld staat de Topak pakketbrievenbus openen en het pakketje erin plaatsen. U kunt met de code of de sleutel de Topak openen en het pakketje uitnemen.  Statief De Topak wordt geleverd inclusief statief voor vrijstaande plaatsing. Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 748,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Topak Digital pakketbrievenbus zwart
 

Pakketbrievenbus Allux 600 achteruitname zwart

Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus! Beste pakketbrievenbus Allux 600 De pakketbrievenbussen van Allux behoren tot de top van de markt. Het nieuwe Deense design zorgt niet alleen voor extra veiligheid maar ook dat de brievenbus jarenlang mee gaat. De brievenbussen bestaan namelijk uit gepoedercoat staal, rvs of verzinkt staal. Daarbij krijgt u 2 jaar garantie op het product zelf en 12 jaar garantie tegen roest.  Wilt u uw pakketbrievenbus in de grond monteren, dan raden wij aan de montageset aan te schaffen. Deze set graaft u als een doos in de grond, waarna u vervolgens de brievenbus erop vastschroeft.  Personaliseer uw pakketbrievenbus met onze brievenbus accessoires. Zo kunt u kiezen uit zelfklevende huiscijfers, huisletters en reclamebordjes.  Meer informatie Afmetingen (hxbxd): 1050x380x290 mm. Inwerpopening/ max. pakketgrootte (hxbxd): 155x320x290 mm. Het bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd.

€ 345,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Pakketbrievenbus Allux 600 achteruitname zwart
 

eSafe Fenix Front pakketbrievenbus zwart

Pakketjes en reguliere post ontvangt u eenvoudig met deze slanke pakketbrievenbus Fenix Front. Pakketjes worden in het pakketvak geplaatst. U kunt door het openen van het deurtje aan de voorzijde uw zendingen uitnemen. Gemaakt uit hoogwaardig roestvrij aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Met extra uitneembare dubbele bodem en apart vak voor reguliere post. Inclusief digitaal codeslot en traditioneel slot met sleutel. Afmetingen (hxbxd): 1240x270x400 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 375x330x210 mm. Voorzien van verticale brievenbusklep en apart postvak. Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Werking Als u een bestelling plaatst zorgt u ervoor dat de code bij uw naam vermeld staat. De bezorger kan dan met de code die op het verzendetiket vermeld staat de Fenix Front openen en het pakketje erin plaatsen. U kunt met de code of de sleutel de Fenix Front openen en het pakketje uitnemen. Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 1 793,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Fenix Front pakketbrievenbus zwart
 

eSafe Entrada Pushbox pakketbus M zwart

De Pushbox is dé budgetvriendelijke oplossing voor online kopers die al een brievenbus hebben en een extra oplossing zoeken voor pakketjes.  Gemaakt uit hoogwaardig staal en voorzien van mat zwarte poedercoating. Voorzien van 'pushlock'. Als de bezorger het pakketje in de Pushbox geplaatst heeft drukt hij het slot in gesloten positie en kunt u het met de sleutel openen om het pakketje eruit te halen. Vervolgens staat het slot weer in geopende positie en kan er een nieuw pakket worden ontvangen. Afmetingen (hxbxd): 500x510x300 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 490x290x430 mm. Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Andere (RAL)kleur De Pushbox is alleen verkrijgbaar in de kleur zwart. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 369,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Entrada Pushbox pakketbus M zwart
 

eSafe Fenix Top medium pakketbrievenbus zwart

Pakketjes en reguliere post ontvangt u eenvoudig met deze superstrakke slanke pakketbrievenbus Fenix top medium. Pakketjes en post worden aan de bovenzijde gedeponeerd en vallen vervolgens in het beveiligde gedeelte. U kunt door het openen van het deurtje aan de achterzijde uw zendingen uitnemen. Gemaakt uit hoogwaardig roestvrij aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 1240x200x400 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 375x295x150 mm. De klep is voorzien van een sluitvertrager De bodem heeft een schokabsorberende schuimlaag Voorzien van uitneembare dubbele bodem Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 1 583,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Fenix Top medium pakketbrievenbus zwart
 

Zelfklevend huiscijfer eSafe 100x1,5mm wit

Zelfklevend huisnummer voor plaatsing op de eSafe pakketbrievenbussen. Uitgevoerd in mat wit. Dit huiscijfer heeft een hoogte van 100 mm. en is 1,5mm. dik. Het cijfer is voorzien van zelfklevend tape zodat u hem zelf op de brievenbus kunt plakken. Kan alleen besteld worden in combinatie met een eSafe pakketbrievenbus/pakketbus!

€ 19,95

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Sloten en accessoires
Zelfklevend huiscijfer eSafe 100x1,5mm wit
 

Allux Brievenbusunit Hive set vrijstaand 6 breed, 3 hoog zwart

Complete brievenbusunit met statief voor vrijstaande plaatsing bestaande uit 18 compacte verticaal gekoppelde brievenbussen, optioneel met dakje. Allux Hive is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat gegalvaniseerd staal (zwart) en aluminiumgrijze stalen briefklep. Door de topkwaliteit en sterke (los verkrijgbare) onderdelen is deze serie zeer geschikt voor gebruik in steden. Iedere brievenbus is voorzien van een degelijk cilinderslot met 2 sleutels. Postkastsysteem Allux Hive: - Compact model - Van 1 tot oneindig veel stuks in één unit aan de wand (vrijstaand tot 6 breed in een set) - Perfecte brievenbussen voor appartementen en bedrijven - Korte levertijd (1-2 weken) - Geschikt voor binnen en buiten - Optioneel met dak voor extra regenbescherming en tegengaan van afval op de unit - Bij te bestellen: o.a. huisnummers en naamplaatjes (zie accessoires) Afmetingen: - Losse brievenbus (hxbxd): 162x400x310 mm. - Inwerpopening (hxb): 332x35 mm. - Bekijk de tweede afbeelding voor details Statief: - Gemaakt van gegalvaniseerd staal gepoedercoat in RAL 9006 (aluminiumgrijs) - Voorzien van onderbalk voor extra stabiliteit  - Staanders 299,5 cm. lengte Montage in de grond: Deze brievenbusset wordt in verticale kolommen geleverd. De horizontale koppeling en montage aan de statieven dient u zelf te verzorgen door de gaten aan de zijkanten te boren, materiaal om te koppelen wordt meegeleverd. We adviseren om de statieven +/- 100 cm. in de grond te plaatsen en in (snel)beton te gieten. Optioneel kunnen we de statieven ook leveren in 175 cm. lengte voor plaatsing op tegels, bestrating, sokkels etc. Neem daarvoor contact met ons op.

€ 5 449,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Kant en Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Allux Brievenbusunit Hive set vrijstaand 6 breed, 3 hoog zwart
 

G2 Brievenbus Classic zwart

De Classic is een klassiek model brievenbus met ronde bovenkant. Geschikt voor ontvangst van reguliere post, niet geschikt voor A4-formaat poststukken. Inclusief transparant venster voor naamplaatje. Afmetingen (hxbxd):  380364x134mm. Inwerpopening: 250x40mm. Inclusief degelijk cilinderslot met 2 sleutels en bevestigingsmateriaal.

€ 44,95

Lees meer...

G2 Root Brievenbussen Goedkope brievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
G2 Brievenbus Classic zwart
 

Door line Door line kunststof binnenbrievenbus met borstel en aluminium klep wit

Witte aluminium binnen brievenbus voorzien van tochtborstel en aluminium klep. Deze binnenbriefplaat dicht de opening in uw voordeur netjes af en is tochtwerend. Montage is heel eenvoudig: de gaten zijn voorgeboord en met de meegeleverde schroeven monteert u de briefplaat op de deur op de gewenste hoogte. Een tochtvrije voordeur. Afmetingen buitenmaat (hxb): 86x345 mm. Afmetingen binnenmaat (hxb): 50x310 mm. - Tochtwerend - Warmte-/koudewerend - Ongediertewerend - Stofwerend - Vochtwerend - Geluidwerend - Lichtwerend - Energiebesparend

€ 44,95

Lees meer...

Door line Root Brievenbussen Brievenbuskleppen en tochtkleppen To Huis en tuin Decoratie Accessoires voor brievenbussen
Door line Door line kunststof binnenbrievenbus met borstel en aluminium klep wit
 

Formani Square LSQ380BI briefplaat binnen massief gepolijst RVS

Briefplaat LSQ380BI uit de SQUARE serie van Formani voor montage aan de binnenzijde van deur. Werkt als tochtklep/tochtwering. Uitgevoerd in massief geborsteld (mat) RVS. Bekijk alle afmetingen in de tweede afbeelding.

€ 190,15

Lees meer...

Formani Root Brievenbussen Brievenbuskleppen en tochtkleppen To Huis en tuin Decoratie Accessoires voor brievenbussen
Formani Square LSQ380BI briefplaat binnen massief gepolijst RVS