Pakketbrievenbus Allux 560 zwart

Deze pakketbrievenbus Allux 560 is geschikt voor veilige ontvangst van pakketjes én de reguliere post. Deze pakketkast heeft een speciale klep met ruimte voor huiscijfers, naam of JA/NEE indicatie. De Allux 560 kan ook vrijstaand worden geplaatst in combinatie met één van de Allux brievenbus statieven. De inwerpopening is stabiel en sterk en zodanig ontworpen dat de pakketten er niet ongewenst uit kunnen worden “gevist”. De Allux 560 pakketbrievenbus is gemaakt van gepoedercoat staal en voorzien van standaard cilinderslot en wordt geleverd met twee sleutels. Afmetingen (hxbxd): 530x380x250 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte (hxbxd): 105x300x170 mm. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 279,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Pakketbrievenbus Allux 560 zwart
 

eSafe pakketbrievenbus uitgevoerd in RAL kleur naar keuze

eSafe pakketbrievenbus uitgevoerd in RAL-kleur naar keuze of cortenstaal-look. U kunt de gewenste kleur kiezen of vermelden in het veld voor opmerkingen in het bestelproces als het een afwijkende RAL-kleur is die u niet kunt kiezen. Bestel een zwarte eSafe brievenbus plus dit artikel.

€ 75,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Sloten en accessoires
eSafe pakketbrievenbus uitgevoerd in RAL kleur naar keuze
 

Brievenbus Bobi Trio bordeauxrood

Bobi Trio brievenbus, uitgevoerd in de kleur bordeauxrood. De Bobi Trio bestaat uit 3 brievenbussen en is speciaal bedoeld voor 3-familie huizen of bedrijven. Ook geschikt voor groepsmontage. Materiaal en kleur Bobi brievenbussen zijn gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal, voorzien van poedercoating in RAL-kleur. Slot Alle Bobi brievenbussen zijn uitgerust met een degelijk cilinderslot, standaard uitgerust met 3 sleutels. Extra sleutels bijbestellen is mogelijk.  Blokkeerbare inwerpopening Een uitermate praktisch detail is de blokkeerbare inwerpopening. Door een schroef/splitpen door de gaatjes aan de binnenzijde van de inwerpklep te schuiven blokkeert men simpel de postaanvoer.  Eigenschappen: - Afmetingen: (hxbxd): 80x32x35 cm. - Inwerpopening: 26x4 cm. - Geschikt voor wandmontage - Combineerbaar met Bobi Round of Bobi Link statief voor vrijstaande plaatsing.

€ 649,00

Lees meer...

Bobi Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Kant en Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Brievenbus Bobi Trio bordeauxrood
 

eSafe Fenix Top large pakketbrievenbus zwart

Pakketjes en reguliere post ontvangt u eenvoudig met deze superstrakke slanke pakketbrievenbus Fenix top large. Pakketjes en post worden aan de bovenzijde gedeponeerd en vallen vervolgens in het beveiligde gedeelte. U kunt door het openen van het deurtje aan de achterzijde uw zendingen uitnemen. Gemaakt uit hoogwaardig roestvrij aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Met uitneembare dubbele bodem en verticale brievenbusklep. Afmetingen (hxbxd): 1240x360x400 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 340x280x165 mm. De klep is voorzien van een sluitvertrager De bodem heeft een schokabsorberende schuimlaag Voorzien van uitneembare dubbele bodem Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 1 977,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Fenix Top large pakketbrievenbus zwart
 

Hardbrass Briefplaat rechthoek 340x76mm PUURzwart

Stijlvolle zwarte briefplaat voor uw voordeur, een topper mede door de gunstige prijsstelling en goede kwaliteit. Dit product is vervaardigd in AISI 304 roestvaststaal met een zwarte poedercoating. Met de PUURzwart afwerking spat de klasse van uw deur af. Modern of klassiek, PUURzwart is altijd een goede keuze. Afmetingen (bxh): 340x76 mm. Hart op hart schroefmaat: 309 mm. Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

€ 95,00

Lees meer...

Hardbrass Root Brievenbussen Brievenbuskleppen en tochtkleppen Br Huis en tuin Decoratie Accessoires voor brievenbussen
Hardbrass Briefplaat rechthoek 340x76mm PUURzwart
 

Dak tbv postkastsysteem Allux Brick antraciet

Dak voor Allux Brick, het modulair brievenbussysteem dat uit voorraad geleverd kan worden. Het dakje kan geplaatst worden boven de brievenbussen voor extra regenbescherming en om achterblijvende post te voorkomen. Verkrijgbaar in verzinkt staal, antracietgrijs en zwart. Meervoudige brievenbussen voor bedrijven en appartementen. Per horizontale sectie is één dakje benodigd. Wilt u een unit met 3 brievenbussen horizontaal, bestel dan 3 dakjes. Lees hier meer informatie en bekijk foto's van onze brievenbussystemen Wilt u een offerte op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op!

€ 49,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Postkast Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Dak tbv postkastsysteem Allux Brick antraciet
 

Allux Brievenbusunit Hive set vrijstaand 6 breed, 3 hoog zwart

Complete brievenbusunit met statief voor vrijstaande plaatsing bestaande uit 18 compacte verticaal gekoppelde brievenbussen, optioneel met dakje. Allux Hive is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat gegalvaniseerd staal (zwart) en aluminiumgrijze stalen briefklep. Door de topkwaliteit en sterke (los verkrijgbare) onderdelen is deze serie zeer geschikt voor gebruik in steden. Iedere brievenbus is voorzien van een degelijk cilinderslot met 2 sleutels. Postkastsysteem Allux Hive: - Compact model - Van 1 tot oneindig veel stuks in één unit aan de wand (vrijstaand tot 6 breed in een set) - Perfecte brievenbussen voor appartementen en bedrijven - Korte levertijd (1-2 weken) - Geschikt voor binnen en buiten - Optioneel met dak voor extra regenbescherming en tegengaan van afval op de unit - Bij te bestellen: o.a. huisnummers en naamplaatjes (zie accessoires) Afmetingen: - Losse brievenbus (hxbxd): 162x400x310 mm. - Inwerpopening (hxb): 332x35 mm. - Bekijk de tweede afbeelding voor details Statief: - Gemaakt van gegalvaniseerd staal gepoedercoat in RAL 9006 (aluminiumgrijs) - Voorzien van onderbalk voor extra stabiliteit  - Staanders 299,5 cm. lengte Montage in de grond: Deze brievenbusset wordt in verticale kolommen geleverd. De horizontale koppeling en montage aan de statieven dient u zelf te verzorgen door de gaten aan de zijkanten te boren, materiaal om te koppelen wordt meegeleverd. We adviseren om de statieven +/- 100 cm. in de grond te plaatsen en in (snel)beton te gieten. Optioneel kunnen we de statieven ook leveren in 175 cm. lengte voor plaatsing op tegels, bestrating, sokkels etc. Neem daarvoor contact met ons op.

€ 5 149,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Kant en Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Allux Brievenbusunit Hive set vrijstaand 6 breed, 3 hoog zwart
 

Brievenbus SafePost 800 rood

De moderne rode wandbrievenbus SafePost 800 valt op door het design. De robuuste struktuur poedercoating beschermt tegen roest en vingerafdrukken, zodat de brievenbus gebruiksklaar is in weer en wind. Dankzij het eenvoudige, strakke ontwerp past de brievenbus perfect bij zowel moderne als klassieke gebouwen. Met geïntegreerd krantenvak is deze slanke brievenbus (made in Europe) een praktische allrounder. Het cilinderslot bevind zich verdekt onder de klep. Wordt geleverd inclusief 2 sleutels. Afmetingen (hxbxd): 380x380x100 mm. Inwerpopening (bxh): 350x30 mm. Inhoud: 12 ltr.

€ 119,00

Lees meer...

SafePost Root Brievenbussen Wandbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Brievenbus SafePost 800 rood
 

Joma brievenbussysteem Indico H 2425

Een mooie en aantrekkelijke geprijsde brievenbus is de Indico H-2425 om een postkastsysteem/unit mee samen te stellen. Deze metalen brievenbus is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is voorzien van degelijk cilinderslot met 2 sleutels en venster voor naamplaatje. Deze brievenbus is geschikt voor plaatsing binnen en kan aan de muur of vrijstaand worden geplaatst. Afmetingen (hxbxd): 120x240x250mm. Inwerpopening (hxb): 35x200 mm. Materiaal: gepoedercoat staal of RVS (1.2 mm) Het verschil met model Indico H-3425 is dat deze brievenbus smaller is. Meervoudige brievenbussen voor bijvoorbeeld appartementen of bedrijven. Kleuren We tonen hier foto's van een beperkt aantal standaard (RAL-)kleuren. Kijk bij de afbeeldingen voor de complete lijst van 19 standaard kleuren die zonder meerprijs uit vooraad leverbaar zijn. Niet-standaard RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Accessoires Voor deze postkastunits kunnen tevens palen/statieven, omsluitende platen in metaal, RVS of aluminium, profielen, naamplaten, graveringen en bevestigingsmaterialen worden bijbesteld. Prijzen De prijzen zijn vooral een richtlijn. Hoe uitgebreider uw brievenbussysteem hoe gunstiger de prijs. Omlijstingen, profielen en palen/statieven voor vrijstaande plaatsing zijn ook vaak benodigd. Advies/Offerte op maat Kunt u niet vinden wat u zoekt, wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Neem contact met ons op, we helpen u graag! Advies/offerte     Voorbeelden brievenbusunits

€ 49,50

Lees meer...

Joma Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Postkast Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Joma brievenbussysteem Indico H 2425
 

Brievenbus Bobi Duo bordeauxrood

Bobi Duo brievenbus, uitgevoerd in de kleur bordeauxrood. De Bobi Duo bestaat uit 2 brievenbussen en is speciaal bedoeld voor 2-familie huizen of bedrijven. Ook geschikt voor groepsmontage.  Materiaal en kleur Bobi brievenbussen zijn gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal, voorzien van poedercoating in RAL-kleur. Slot Alle Bobi brievenbussen zijn uitgerust met een degelijk cilinderslot, standaard uitgerust met 3 sleutels. Extra sleutels bijbestellen is mogelijk.  Blokkeerbare inwerpopening Een uitermate praktisch detail is de blokkeerbare inwerpopening. Door een schroef/splitpen door de gaatjes aan de binnenzijde van de inwerpklep te schuiven blokkeert men simpel de postaanvoer.  Eigenschappen: - Afmetingen: (hxbxd): 80x32x35 cm. - Inwerpopening: 26x4 cm. - Geschikt voor wandmontage - Combineerbaar met Bobi Round of Bobi Link statief voor vrijstaande plaatsing.

€ 479,00

Lees meer...

Bobi Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Kant en Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Brievenbus Bobi Duo bordeauxrood
 

Joma brievenbussysteem Column H 404

De Column H-404 van Joma is een functionele, stijvolle A4-brievenbus om een postkastsysteem/unit mee samen te stellen. Deze ruime metalen brievenbus met rondingen aan de zijkanten is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voldoet aan de Europese postnorm EN-13724. Voorzien van degelijk cilinderslot met 2 sleutels en venster voor naamplaatje. Afmetingen (hxbxd): 130x404x255 mm. Inwerpopening (hxb): 40x330 mm. Materiaal: gepoedercoat staal of RVS (1.2 mm) Het verschil met model Column H-314 is dat deze brievenbus breder is en minder diep. Meervoudige brievenbussen voor bijvoorbeeld appartementen of bedrijven. Double/Triple uitvoering Deze serie brievenbussen is ook verkrijgbaar in een double (hoogte 260mm) en triple (hoogte 390mm) uitvoering, voor extra capaciteit. Neem hiervoor contact met ons op. Kleuren We tonen hier foto's van een beperkt aantal standaard (RAL-)kleuren. Kijk bij de afbeeldingen voor de complete lijst van 19 standaard kleuren die zonder meerprijs uit vooraad leverbaar zijn. Niet-standaard RAL-kleuren zijn op aanvraag leverbaar. Accessoires Voor deze postkastunits kunnen tevens palen/statieven, omsluitende platen in metaal, RVS of aluminium, profielen, naamplaten, graveringen en bevestigingsmaterialen worden bijbesteld. Prijzen De prijzen zijn vooral een richtlijn. Hoe uitgebreider uw brievenbussysteem hoe gunstiger de prijs. Omlijstingen, profielen en palen/statieven voor vrijstaande plaatsing zijn ook vaak benodigd. Advies/Offerte op maat Kunt u niet vinden wat u zoekt, wilt u meer informatie, advies of een offerte op maat? Neem contact met ons op, we helpen u graag! Advies/offerte     Voorbeelden brievenbusunits

€ 72,50

Lees meer...

Joma Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Postkast Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Joma brievenbussysteem Column H 404
 

Brievenbus Bobi Classic B (back) donkergrijs RVS klep

Bobi Classic brievenbus met deurtje aan de achterzijde, uitgevoerd in de kleur antracietgrijs met RVS klep. De originele Bobi brievenbus, waar zonder moeite de post van een paar dagen in past. Al jaren het vertrouwde gezicht van Bobi. Bij de Bobi Classic B wordt de post aan de voorzijde ingeworpen en haalt u deze aan de achterzijde uit de brievenbus.  Deze ruime brievenbus wordt veel in hekwerken gemonteerd of vrijstaand geplaatst op een Bobi Round statief of op Bobi Link statieven. Materiaal en kleur Bobi brievenbussen zijn gemaakt van 1 mm dik verzinkt staal, voorzien van poedercoating in RAL-kleur. Slot Alle Bobi brievenbussen zijn uitgerust met een degelijk cilinderslot, standaard uitgerust met 3 sleutels. Extra sleutels bijbestellen is mogelijk.  Blokkeerbare inwerpopening Een uitermate praktisch detail is de blokkeerbare inwerpopening. Door een schroef/splitpen door de gaatjes aan de binnenzijde van de inwerpklep te schuiven blokkeert men simpel de postaanvoer.  Eigenschappen: - Afmetingen: (hxbxd): 50x32x21 cm. - Inwerpopening: 26x4 cm. - Combineerbaar met Bobi Round of Bobi Link statief voor vrijstaande plaatsing.

€ 309,00

Lees meer...

Bobi Root Brievenbussen Hekbrievenbussen
Brievenbus Bobi Classic B (back) donkergrijs RVS klep
 

Brievenbus Allux 400 zwart

Praktische brievenbus, gemaakt van gepoedercoat staal in de kleur zwart. Wordt geleverd met degelijk cilinderslot met 2 sleutels. Afmetingen (hxbxd): 355x370x150 mm. Inwerpopening: 330x35 mm. Plaatsing aan de muur/wand of vrijstaand op statief De brievenbus Allux 400 is standaard voorzien van gaten aan de achterzijde voor bevestiging aan de muur. Deze brievenbus is ook vrijstaand te plaatsen in combinatie met een brievenbusstatief van Allux. Met het statief is de Allux brievenbus vrijstaand in uw tuin of bij uw huis/bedrijfspand plaatsen. Er zijn verschillende modellen en kleuren statieven van Allux verkrijgbaar waaraan de Allux brievenbussen eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bekijk hier alle Allux brievenbus statieven.

€ 89,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Wandbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Brievenbus Allux 400 zwart
 

Brievenbus SafePost 910 antracietgrijs zilver

De rechthoekige strakke brievenbus SafePost 910 is gemaakt van staal en voorzien van een antracietgrijze poedercoating. De klep is zilvergrijs en de brievenbus is voorzien van een degelijk cilinderslot (met 2 sleutels) en venster voor een naamplaatje. Door de rechthoekige vorm is deze brievenbus geschikt om met meerdere stuks bij elkaar te plaatsen.  Afmetingen (hxbxd): 330x409x200 mm. Inwerpopening (bxh): 355x30 mm. Inhoud: 25 ltr.

€ 79,00

Lees meer...

SafePost Root Brievenbussen Wandbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Brievenbus SafePost 910 antracietgrijs zilver
 

eSafe Dropbox medium front pakketbrievenbus zwart

Pakketjes en reguliere post ontvangt u eenvoudig met deze strakke pakketbrievenbus Dropbox medium. Pakketjes en post worden aan de bovenzijde gedeponeerd en vallen vervolgens in het beveiligde gedeelte. U kunt door het openen van het deurtje aan de voorzijde uw zendingen uitnemen. Gemaakt uit hoogwaardig roestvrij aluminium en voorzien van een mat zwarte poedercoating. Afmetingen (hxbxd): 985x537x270 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 375x480x160 mm. De klep is voorzien van een sluitvertrager De bodem heeft een schokabsorberende schuimlaag Voorzien van uitneembare dubbele bodem Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Andere (RAL)kleur Naast zwart is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 1 146,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Dropbox medium front pakketbrievenbus zwart
 

Burg Wächter Piano kunststof brievenbus wit

Mooi vormgegeven witte (RAL9003) brievenbus van hoogwaardig kunststof met hoogglans effect. Voorzien van geïntegreerd krantenvak. De brievenbus heeft tevens een openingstop voor het makkelijk en veilig uitnemen van de post.  Afmetingen (hxbxd): 400x300x178 mm. Inworpopening: 325x34 mm. Een glanzend uiterlijk!

€ 205,00

Lees meer...

Burg Wächter Root Brievenbussen Wandbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Burg Wächter Piano kunststof brievenbus wit
 

Allux Brievenbusunit Hive set vrijstaand 2 breed, 3 hoog antraciet

Complete brievenbusunit met statief voor vrijstaande plaatsing bestaande uit 6 compacte verticaal gekoppelde brievenbussen, optioneel met dakje. Allux Hive is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat gegalvaniseerd staal (basaltgrijs) en aluminiumgrijze stalen briefklep. Door de topkwaliteit en sterke (los verkrijgbare) onderdelen is deze serie zeer geschikt voor gebruik in steden. Iedere brievenbus is voorzien van een degelijk cilinderslot met 2 sleutels. Postkastsysteem Allux Hive: - Compact model - Van 1 tot oneindig veel stuks in één unit aan de wand (vrijstaand tot 6 breed in een set) - Perfecte brievenbussen voor appartementen en bedrijven - Korte levertijd (1-2 weken) - Geschikt voor binnen en buiten - Optioneel met dak voor extra regenbescherming en tegengaan van afval op de unit - Bij te bestellen: o.a. huisnummers en naamplaatjes (zie accessoires) Afmetingen: - Losse brievenbus (hxbxd): 162x400x310 mm. - Inwerpopening (hxb): 332x35 mm. - Bekijk de tweede afbeelding voor details Statief: - Gemaakt van gegalvaniseerd staal gepoedercoat in RAL 9006 (aluminiumgrijs) - Voorzien van onderbalk voor extra stabiliteit  - Staanders 299,5 cm. lengte Montage in de grond: Deze brievenbusset wordt in verticale kolommen geleverd. De horizontale koppeling en montage aan de statieven dient u zelf te verzorgen door de gaten aan de zijkanten te boren, materiaal om te koppelen wordt meegeleverd. We adviseren om de statieven +/- 100 cm. in de grond te plaatsen en in (snel)beton te gieten. Optioneel kunnen we de statieven ook leveren in 175 cm. lengte voor plaatsing op tegels, bestrating, sokkels etc. Neem daarvoor contact met ons op.

€ 2 099,00

Lees meer...

Allux Root Brievenbussen Brievenbusunits en systemen Kant en Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
Allux Brievenbusunit Hive set vrijstaand 2 breed, 3 hoog antraciet
 

Formani Timeless F535BI briefplaat binnen (tochtborstel) messing ongelakt

Briefplaat/tochtborstel F535BI uit de Timeless serie van Formani voor montage aan de binnenzijde van deur, uitgevoerd in messing ongelakt. Bekijk de afmetingen in de tweede afbeelding. Bekijk alle afmetingen in de tweede afbeelding.

€ 161,15

Lees meer...

Formani Root Deurbeslag Tochtkleppen
Formani Timeless F535BI briefplaat binnen (tochtborstel) messing ongelakt
 

Hardbrass Briefplaat Ronald messing PVD

De ovale briefplaat Ronald zorgt voor een elegante afwerking van uw voordeur. Deze briefplaat is perfect te combineren met de tochtwering Aart voor plaatsing aan de binnenzijde van uw voordeur. De PVD finish in messing kleur zorgt voor een extreme slijtvastheid en wordt levenslang gegarandeerd! Afmetingen (bxh): 330x79 mm. Hart op hart schroefmaat: 309 mm. Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Combinatie met postinbouwkast Stoer! Deze briefplaat kan worden gecombineerd met de flexibele post inbouwkast van het merk Stoer! Deze box is gemakkelijk inzetbaar voor post doorvoer door muren en pilaren. Klik hier.

€ 249,00

Lees meer...

Hardbrass Root Brievenbussen Brievenbuskleppen en tochtkleppen Br Huis en tuin Decoratie Accessoires voor brievenbussen
Hardbrass Briefplaat Ronald messing PVD
 

eSafe Shopperbox digital pakketbrievenbus wit

De Shopperbox pakketbrievenbus is te gebruiken als pakketbus maar ook als combinatie van brievenbus en pakketbus doordat hij voorzien is van een uitneembaar brievengedeelte. Gemaakt uit roestvrij aluminium en voorzien van witte poedercoating. Inclusief digitaal codeslot en traditioneel slot met sleutel. Afmetingen (hxbxd): 411x251x570 mm. Inwerpopening/max. pakketgrootte: 450x340x200 mm. Met een eSafe maak je het jezelf een pak eenvoudiger! Werking Als u een bestelling plaatst zorgt u ervoor dat de code bij uw naam vermeld staat. De bezorger kan dan met de code die op het verzendetiket vermeld staat de Shopperbox openen en het pakketje erin plaatsen. U kunt met de code of de sleutel de Shopperbox openen en het pakketje uitnemen.  Andere (RAL)kleur Naast wit is deze pakketbrievenbus ook op bestelling leverbaar in alle mogelijke RAL kleuren, daarvoor geldt dan een prijstoeslag. Lees hier meer informatie en bestel. U kunt altijd contact met ons opnemen als u hierover vragen heeft. Pakketbrievenbussen Vind u het ook zo vervelend dat er iemand thuis moet zijn voor het ontvangen van pakketjes of grote poststukken? Een pakketbrievenbus biedt u een oplossing! In een brievenbus voor pakketten kunnen veilig pakketten worden ontvangen. De bezorger deponeert het pakketje in de brievenbus en u kunt hem er als u thuis bent weer uithalen. In de tussentijd is het voor anderen niet mogelijk om het pakket eruit te halen, honderd procent veilig dus!

€ 609,00

Lees meer...

eSafe Root Brievenbussen Pakketbrievenbussen Huis en tuin Decoratie Brievenbussen
eSafe Shopperbox digital pakketbrievenbus wit