AdsECO oh Ecopic paaltje GRIJS 38 cm

ECO-oh! Ecopic paaltje GRIJS 38 cm. H-profiel van 100% gerecycled kunststof, lengte 38 cm, 4 x 4 cm, kleur grijs

€ 2.19

Read on...

Tuininrichting Kantopsluiting Ecolat afboording ECO oh

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Windsor Weston 160 cm dining tuinset 5 delig

€ 1139.00

Read on...

Dining sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Windsor Bristol 220 cm dining tuinset 7 delig

€ 1789.00

Read on...

Dining sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Windsor Fourmile 260 cm dining tuinset 7 delig

€ 2289.00

Read on...

Dining sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Canterbury Brighton 100 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Canterbury/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig

Op zoek naar een nieuwe look voor in jouw achtertuin? Dan is de Garden Collections Canterbury dining tuinstoel verstelbaar met de Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm een aanrader. De combinatie van verschillende materialen geeft een stijlvolle uitstraling. De handgemaakte tuinstoel past uitstekend bij de teakhouten tuintafel. Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!

De Garden Collections Canterbury/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

 • 4 x Garden Collections Canterbury dining tuinstoel verstelbaar
 • 1 x Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm

Eigenschappen Garden Collections Canterbury dining tuinstoel verstelbaar

De Garden Collections Canterbury tuinstoel is gemaakt van duurzaam teakhout. Dit teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten eetstoel is dat deze relatief koel blijft als de tuinstoel in de volle zon staat. De teakhouten stoel is van hetzelfde teakhout gemaakt als de bijbehorende Derby tafel.  De Canterbury tuinstoel krijgt na verloop van tijd een mooie lichtgrijze kleur. Wil je liever dat de tuinstoel de bruine houtkleur behoudt? Dan kun je de tuinstoel het beste behandelen met de Garden Collections teakprotector. 

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm

De Garden Collections Brighton dining tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Garden Collections Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 1089.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Teak Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Liverpool Brighton 100 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Liverpool/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig

De combinatie van de Garden Collections Brighton dining tuintafel en de Liverpool dining tuinstoelen mooie, maar tegelijk ook praktisch. De set biedt plaats aan 4 personen, maar neemt tegelijk weinig plaats in. Daarnaast zijn de stoelen stapelbaar en makkelijk en compact op te bergen. De tuinset bestaat volledig uit duurzaam teakhout en heeft een natuurlijke uitstraling. De tafel heeft een robuuste uitstraling en pas mooi bij de stapelbare teakhouten Liverpool buitenstoel. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze set en hoe de stoel zit? Kom dan zeker een keer langs bij één van onze megastores! 

De Garden Collections Liverpool/Brighton 100 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

 • 4 x Garden Collections Liverpool stapelbaar tuinstoel
 • 1x Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm

Eigenschappen Garden Collections Liverpool dining tuinstoel stapelbaar

Je kunt deze dining tuinstoel het hele jaar buiten laten staan. De Liverpool tuinstoel zal na verloop van tijd een mooie grijze kleur krijgen. Wil je liever dat de tuinstoel zijn houtkleur behoudt, dan kun je het beste de teakhouten tuinstoel één keer per jaar goed schoon maken met een teakcleaner om de stoel vervolgens te behandelen met een teak- shield of protector. Met de teakprotector van Garden Collections zorg je ervoor dat het teak water- en vuil afstotend wordt en beschermd is tegen schimmels. Het teakhout van de Liverpool tuinstoel is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®.

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm

De Brighton teaktafel is een strakke en degelijke tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. De Brighton eettafel voor buiten is 100 cm bij 100 cm en geschikt voor 4 personen. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of juist de originele kleur te behouden. Hiervoor zijn speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. De tafel (en ook de stoelen) kan het hele jaar buiten blijven staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 1169.00

Read on...

Dining sets Teak Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Liverpool Brighton 240 cm dining tuinset 7 delig

Garden Collections Liverpool/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig 

Ben je op zoek naar een ruime royale teakhouten tuinset? Dan zijn de Liverpool diningstoelen in combinatie met deze gave Brighton tafel misschien wel iets voor jou! Deze tuinset heeft door het gebruik van teakhout een natuurlijke maar ook landelijke uitstraling. De tafel en de stoelen bestaan beide volledig uit teakhout en sluiten dus er mooi bij elkaar aan. De stoelen zijn stapelbaar waardoor deze makkelijk op te bergen zijn. De tafel heeft een stevig en stabiel onderstel waardoor deze een stoere uitstraling heeft. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze tuinset? Kom de zeker een keer langs in een van onze megastores om de set te proberen! 

 

De Garden Collections Liverpool/Brighton 240 cm  cm dining tuinset 7-delig bestaat uit: 

6 x Garden Collections Liverpool stapelbaar tuinstoel  1x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 240 cm 

  

Eigenschappen Garden Collections Liverpool dining tuinstoel stapelbaar  

Je kunt de Liverpool tuinstoelen net als de Brighton tuintafel het hele jaar buiten laten staan. Deze diningstoel zal na verloop van tijd een mooie grijze kleur krijgen. Wil je liever dat de tuinstoel zijn houtkleur behoudt, dan kun je het beste de teakhouten tuinstoel een keer per jaar goed schoon maken met een teakcleaner en vervolgens behandelen met een teak- shield of protector. Met de teakprotector van Garden Collections zorg je ervoor dat het teakhout water- en vuil afstotend wordt en bovendien beschermd het tegen schimmels. Het teakhout van de Liverpool diningstoel, is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®.  

  

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 240 cm  

Deze teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop komt uit dezelfde serie als de Liverpool stoel en sluit dus erg mooi aan. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. De Brighton eettafel  van 240 cm is een royale 6-8 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft wat mooi aansluit bij de Liverpool tuinstoel.  De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de Brighton tuintafel en de Liverpool dining stoelen het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. 

€ 1809.00

Read on...

Dining sets Teak Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Windsor Bristol 90 cm dining tuinset 5 delig

€ 1189.00

Read on...

Dining sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Edingburgh Bristol 90 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig

Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is mogelijk aan de comfortabele Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Een bezoekje brengen aan één van onze tuinmeubelwinkels is ook een aanrader. Je kunt dit tuinset uitproberen en al je vragen stellen aan onze adviseurs. Doordat wij door het gehele land winkels hebben, zijn wij altijd in de buurt. Uiteraard kan jij je vragen ook online via chat, e-mail of telefoon doen.

De Garden Collections Edingburgh/Bristol 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

 • 4 x Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar
 • 1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm

Eigenschappen Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar

De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker relax tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel, doordat de rugleuning rond loopt dit geeft een heel prettig zitcomfort. De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel naturel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur naturel,  dit geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, Dit is het perfecte materiaal voor op je terras/balkon doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel makkelijk te verplaatsen. Ook is een groot voordeel van aluminium dat het niet kan gaan roesten. In combinatie met de Bristol tafel 90x90cm heb je een prachtige set voor in de tuin. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel waterpas op bijvoorbeeld een tegelterras kan staan. De tuinstoel word geleverd met rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water en vuilafstotend zijn.

Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 90 x 90 cm

De Garden Collections Bristol tuintafel 90 x 90 cm is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is geschikt voor 2 tot 4 Garden Collections Edingburgh dining tuinstoelen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tuintafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Het stoere karakter van de tuintafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden, zoals de tuitafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Garden Collections Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 1309.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Edingburgh Brighton 165 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Edingburg/Brighton 5-delig tuinset

Op zoek naar een tuinset met een mooie natuurlijke uitstraling? Neem eens een kijkje bij  dit 5-delige tuinset. Door de naturel kleur van de standenstoel in combinatie met de teak houten tafel heeft dit tuinset een mooie landelijke en natuurlijke look. De tuinstoelen zijn verstelbaar zodat je na het eten de stoel nog achterover kunt doen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden met dit tuinset? Kom eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.

De Garden Collections Edingburg/Brighton 5-delig tuinset bestaat uit:

4x Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel 1x Garden Collections Brighton tuintafel 165cm

Eigenschappen Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel naturel

De Garden Collections Edinghburg relax tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker relax buitenstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel, doordat de rugleuning rondloopt, dit geeft een heel prettig zitcomfort. De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel naturel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, dit geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling. Het naturel wicker is door de natuurlijke look perfect te combineren met de Garden Collections Brighton dining tuintafel. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, Dit is het perfecte materiaal voor op je terras/balkon doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel makkelijk te verplaatsen. Ook is een groot voordeel van aluminium dat het niet kan gaan roesten. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel waterpas op bijvoorbeeld een tegelterras kan staan. De tuinstoel wordt geleverd met rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water en vuilafstotend zijn.

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 165 x 100 cm

De Garden Collections Brighton dining teak tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton dining tuintafel 165 x 100 cm is een royale 4 tot 6 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. Ook is de tafel perfect te combineren met de Garden Collections Edingburgh standenstoel. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 1509.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Edingburgh Brighton 240 cm dining tuinset 7 delig

Garden Collections Edingburg/Brighton 7-delig tuinset

Op zoek naar een mooi dining tuinset om heerlijk aan te dineren? Neem dan eens een kijkje bij dit 7-delige tuinset. De naturel kleurige Garden collections Edinghburg standenstoel zorgt samen met de Garden Collections Brighton dining tuintafel voor een natuurlijke en eigentijdse uitstraling. Dit 7-delige tuinset is een echte eyecatcher op het terras en heeft een landelijke en 'nature' uitstraling. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden met dit 7-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van onze megastores of neem online contact met ons op. Wij van Tuinmeubelshop helpen u graag!

De Garden Collections Edingburg/Brighton 7-delig tuinset bestaat uit:

6x Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel 1x Garden Collections Brighton tuintafel 240cm

Eigenschappen Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel naturel

De Garden Collections Edinghburg relax tuinstoel verstelbaar is een comfortabele wicker relax tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel, doordat de rugleuning afgerond is. Dit geeft een heel prettig zitcomfort. De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel naturel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, dit geeft deze dining tuinstoel een frisse en landelijke uitstraling. Het naturel wicker is door de natuurlijke look perfect te combineren met de Garden Collections Brighton 240 houten tuintafel. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, Dit is het perfecte materiaal voor op je terras/balkon doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel makkelijk te verplaatsen. Ook is een groot voordeel van aluminium dat het niet kan gaan roesten. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel waterpas op bijvoorbeeld een tegelterras kan staan. De tuinstoel word geleverd met rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water en vuilafstotend zijn.

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 240 x 100 cm

De Garden Collections Brighton dining teak tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton dining tuintafel 240 x 100 cm is een royale 6 tot 8 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Door de mooie robuuste landelijke uitstraling van deze tuintafel is deze tafel perfect te combineren met de naturel Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 2169.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Canterbury Brighton 200 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Canterbury/Brighton 200 cm dining tuinset 5-delig

De Canterbury diningstoel en de Brighton tafel van het merk Garden Collections vormen samen een mooie teakhouten eenheid. Het teakhout wat gebruikt is voor het produceren van deze diningset is duurzaam hout en dus kan de set het hele jaar buiten blijven staan. Deze tuinset creëert een natuurlijke en landelijke sfeer in de tuin. De stoelen zijn verstelbaar waardoor het mogelijk is om na het eten even lekker te relaxen. Heeft u nog vragen over deze tuinset, kom dan zeker een keer langs of neem via de online weg contact met ons op, we helpen u graag!

 

De Garden Collections Canterbury/Brighton 200 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

·       4 x Garden Collections Canterbury verstelbare tuinstoel

·       1x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 200 cm

 

Eigenschappen Garden Collections Canterbury verstelbare tuinstoel

Je kunt de Garden Collections Canterbury verstelbare tuinstoel het hele jaar buiten laten staan. De teakhouten tuinstoel zal na verloop van tijd een mooie natuurlijk grijze kleur krijgen waardoor deze mooi overeenkomt met de Brighton tafel. Wil je dat de Canterbury tuinstoel zijn houtkleur behoudt? Even goed schoonmaken met een teakcleaner en vervolgens behandelen met een teak- shield of protector. Met de teakprotector van Garden Collections zorg je ervoor dat het teakhout water- en vuil afstotend wordt en bovendien beschermd dit product de stoel tegen schimmels.  Het teakhout van de Canterbury buitenstoel, is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®.

 

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 200 cm

De teakhouten tuintafel is een strakke en degelijke buitentafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is dan ook voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. De Brighton dining tuintafel 200 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft.  Doordat teakhout een natuurlijke product is zal het na verloop van tijd gaan werken. Bijvoorbeeld kleine haarscheurtjes en vergrijzing gaan ontstaan. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of juist de originele kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel. Het is mogelijk om de Brighton tuintafel en de Canterbury dining stoelen het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 1289.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Teak Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Canterbury Brighton 240 cm dining tuinset 7 delig

Garden Collections Canterbury/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig

Ben je op zoek naar een stoere tuinset met bijpassende, comfortabele stoelen? Dan is de combinatie van de verstelbare Canterbury stoel en de Brighton tuintafel een optie voor jou! Deze tuinset heeft een robuuste uitstraling met name door het stevige onderstel van de tafel. De tafel biedt dan ook plaats aan 6 tot 8 personen. De Canterbury stoel is verstelbaar, dit maakt het mogelijk om na het eten lekker even achterover te relaxen en van de tuin te genieten. De set is volledig van duurzaam teakhout waardoor deze een mooie landelijke en natuurlijke uitstraling heeft. Nieuwsgierig naar deze tuinset? Kom dan zeker een keer gezellig langs in één van onze megastores, de koffie staat klaar!

 

De Garden Collections Canterbury/Brighton 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

6 x Garden Collections Canterbury verstelbare tuinstoel 1x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 240 cm

 

Eigenschappen Garden Collections Canterbury verstelbare tuinstoel

Je kunt de Canterbury verstelbare tuinstoel het hele jaar door buiten laten staan. De teakhouten tuinstoel zal na verloop van tijd een mooie natuurlijk grijze kleur krijgen waardoor de stoel mooi aansluit bij de Brighton tafel. Wil je dat de Canterbury tuinstoel zijn houtkleur behoudt? Dan kun je de teakhouten tuinstoel een keer per jaar goed schoonmaken met een teakcleaner en daarna behandelen met de teakshield of teakprotector van Garden Collections. Hiermee zorg je ervoor dat het teakhout water- en vuil afstotend wordt en bovendien beschermd tegen schimmels. Het teakhout van de Canterbury buitenstoel is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®.

 

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 240 cm

De Brighton teaktafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is daarom ook voorzien van het Indonesian Legal Wood® label. De Brighton tuintafel van 240 cm is groot genoeg voor 6 tot 8 personen. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish waardoor de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling heeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of juist de originele kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. De tafel kan heel het jaar buiten blijven staan en mag niet afgedekt worden.

€ 1689.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Teak Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Birmingham Brighton 100 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Birmingham/Brighton 100 x 100 cm dining tuinset 5-delig

Ben je op zoek naar een landelijke tuinset die compact is en dus ruimte inneemt en waar je wel gezellig met 4 personen aan kunt eten? Dan is de Brighton 100 x 100 cm in combinatie met de Birmingham stoel misschien wel een goede optie voor jou! Deze tafel bestaat volledig uit teakhout en heeft stevige, robuuste uitstraling. Ook de stoelen zijn van teakhout en passen dus erg mooi bij de tafel. Door het gebruik van teakhout heeft deze tuinset naast landelijk, ook een natuurlijke uitstraling. Wil je deze set graag in het echt bekijken en het onder een genot van een kopje koffie uitproberen? Kom dan zeker een keer langs in één van onze ruime opgezette megastores!

De Garden Collections Birmingham/Brighton 100 x 100  cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

 • 4 x Garden Collections Birmingham dining tuinstoel verstelbaar
 • 1 x Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm

Eigenschappen Garden Collections Birmingham dining tuinstoel verstelbaar

De Birmingham verstelbare tuinstoel is gemaakt van duurzaam teakhout. Het hout is afkomstig uit Indonesië van gecertificeerde plantages en is van het Indonesian Legal Wood®-keurmerk. Doordat het hout veel natuurlijke aan oliën bevat, neemt het hout nauwelijks vloeistoffen van buiten op. Het hout werkt ook nog eens bijna niet. Een groot voordeel van een houten tuinstoel is dat deze relatief koel blijft, ook als het warm weer is. Teakhout vergrijst altijd als het een tijdje buiten staat, zeker in open lucht. Wil je liever dat de tuinstoel de originele kleur behoudt? Dan kun je de tuinstoel behandelen met de teakprotector van Garden Collections. Heb je vragen over onze tuinmeubels? Kom langs in één van onze showrooms of contact ons op deze website. Wij staan graag voor je klaar.

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining tuintafel 100 x 100 cm

De tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tafel komt uit dezelfde serie als de Birmingham stoel en sluit dus erg mooi aan. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is daarom ookvoorzien van het Indonesian Legal Wood® label. Deze diningtafel is een royale 4-persoons tuintafel. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel te laten vergrijzen of op de kleur te houden, zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het teakhout kan het hele jaar buiten staan maar mag niet afgedekt worden.

€ 1489.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Teak Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Birmingham Brighton 200 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Birmingham/Brighton 200 cm dining tuinset 7-delig

Ben je op zoek naar een tuinset met een natuurlijke uitstraling, die volledig bestaat uit teakhout? Dan is de Birmingham stoel in combinatie met de Brighton tafel van 200 cm misschien iets voor jou! Deze robuuste eettafel heeft een stevig en stabiel onderstel en bestaat volledig uit teakhout net als de Birmingham stoel. Dit geeft de set naast een natuurlijke, ook een landelijke uitstraling. De stoelen zijn verstelbaar waardoor je naast comfortabel eten ook heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van jouw tuin. Heb je vragen over deze set of wil je deze graag in het echt bekijken? We zien je graag terug in een van onze megastores!

 

De Garden Collections Birmingham/Brighton 200 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

·         6 x Garden Collections Birmingham verstelbare tuinstoel

·         1x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 200 cm

 

Eigenschappen Garden Collections Birmingham verstelbare tuinstoel

De Birmingham tuinstoel is gemaakt van duurzaam teakhout en valt onder de teakhout serie van Tuinmeubelshop. Het teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten buitenstoel is dat deze relatief koel blijft als de stoel in de volle zon staat. De Birmingham eetstoel en de Brighton eettafel krijgen na verloop van tijd een mooie lichtgrijze kleur. Wil je liever dat de tuinstoel de bruine houtkleur behoudt? Dan kun je de tuinstoel het beste behandelen met de Garden Collections teakprotector. Heb je vragen of zoek je tips over teakhouten tuinmeubels? Kom langs in een van onze megastores of stel je vragen online of telefonisch. Wij staan klaar voor al je vragen. 

 

Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 200 cm

De Brighton tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton tafel is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft wat mooi aansluit bij de Birmingham tuinstoel.  De stoere uitstraling van deze buitentafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de Brighton tafel en de Birmingham stoelen het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 1689.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Teak Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Windsor Weston 300 cm dining tuinset 9 delig

€ 2089.00

Read on...

Dining sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Windsor Weston 210 cm dining tuinset 7 delig

€ 1639.00

Read on...

Dining sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Edingburgh Bristol 180 cm dining tuinset 5 delig

Garden Collections Edingburgh/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig

Een tuinset waaraan je lekker aan kunt eten maar ook heerlijk kunt ontspannen: Dat is mogelijk met de Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar in combinatie met de Garden Collections Bristol dining tuintafel 180 x 90 cm. Van de Garden Collections Edingburgh tuinstoel is de rugleuning traploos te verstellen, wat zorgt voor een optimaal zitcomfort. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!

De Garden Collections Edingburgh/Bristol 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:

 • 4 x Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar naturel
 • 1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 180 x 90 cm

Eigenschappen Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar naturel

De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel verstelbaar is een comfortabele relax tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning rond loopt, dit geeft een heel prettig zitcomfort. De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse, landelijke uitstraling. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium. Dit is het perfecte materiaal voor op jouw terras of balkon. Doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel makkelijk te verplaatsen. Ook is is het een groot voordeel dat aluminium niet kan gaan roesten. Onder de tuinstoel zijn steldoppen aangebracht, zodat de tuinstoel waterpas, op bijvoorbeeld, een tegelterras kan staan. De tuinstoel wordt geleverd met rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water- en vuilafstotend zijn.

Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 180 x 90 cm

De Garden Collections Bristol dining tuintafel (180 x 90 cm) is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is goed geschikt voor 4 tot 6 Garden Collections Edingburgh dining tuinstoelen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tuintafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het stoere karakter van de tuintafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Garden Collections Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 1409.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Windsor Bristol 180 cm dining tuinset 5 delig

€ 1289.00

Read on...

Dining sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

Garden Collections Edingburgh Fourmile 260 cm dining tuinset 7 delig

Garden Collections Edingburgh/Fourmile 260 cm dining tuinset 7-delig

Deze prachtige combinatie van de Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel met de Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm is een prachtige tuinset voor een landelijke tuin. De tuinstoelen hebben een mooie halfronde wickerdraad in een grijze tint. Daarbij laten de tuinstoelen zich prachtig combineren met de teakhouten  Garden Collections Fourmile dining tuintafel. Ben je benieuwd naar deze combinatie? Bezoek dan één van onze megastores. Wij adviseren je graag!

De Garden Collections Edingburgh/Fourmile 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

 • 6 x Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar naturel
 • 1 x Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm

Eigenschappen Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel

De Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar is een comfortabele relax tuinstoel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze tuinstoel is heel comfortabel doordat de rugleuning rond loopt, dit geeft een heel prettig zitcomfort. De Garden Collections Edingburgh relax tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een 'mono core' productieproces waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. Het wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een frisse, landelijke uitstraling en past daardoor perfect bij de Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium. Dit is het perfecte materiaal voor op jouw terras of balkon. Doordat aluminium licht van gewicht is, is de tuinstoel makkelijk te verplaatsen. Ook is is het een groot voordeel dat aluminium niet kan gaan roesten. Onder de tuinstoel zijn steldoppen aangebracht, zodat de tuinstoel waterpas, op bijvoorbeeld, een tegelterras kan staan. De tuinstoel wordt geleverd met rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating waardoor de kussens water- en vuilafstotend zijn.

Eigenschappen Garden Collections Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm

De Lifestyle Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een dijk van een tuintafel. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout, afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Fourmile dining tuintafel 260 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen, of om de kleur te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhouds producten beschikbaar. De Fourmille tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel, net als de Garden Collections Edingburgh dining tuinstoel verstelbaar, het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.

€ 2469.00

Read on...

Dining sets Verstelbare sets Wicker Tuinsets

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Alles voor in en om het huis
 

© 1979 - 2022. All Rights Reserved | Sjoukje v/d Velde | www.sjoukjevdvelde.nl