AVH Tuinmeubelen

Big Green Egg Lekbak Rond

Big Green Egg Ronde Lekbak

Met deze ronde lekbak kan je meerdere dingen doen, multifunctioneel dus! Hij is voornamelijk te gebruiken in combinatie met de 'Vertical chicken- of turkey roaster' en de 'Sitting chicken- en turkey ceramic roaster'. Daarnaast kan je hem gebruiken als waterbak en druipbak bij het roken van vis. Het lekbakje is eenvoudig schoon te maken, zodat je hem keer op keer kan gebruiken.

€ 21.95

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Big Green Egg
Alles voor in en om het huis
 

Outdoorchef Barbecuetang

Outdoorchef Barbecuetang

Deze handige barbecuetang van Outdoorchef is een onmisbare tool voor jouw barbecueavondje. De tang heeft een stijlvol design en is makkelijk te reinigen.

€ 21.99

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Outdoorchef
Alles voor in en om het huis
 

Big Green Egg Hickory Chuncks 2,27 kg

Big Green Egg Hickory Chuncks 2,27 kg

De Big Green Egg Hickory Chuncks heeft een diepe rookgeur en is goed voor elk rood vlees vooral biefstuk of steaks. De Hickory Chuncks is ook uitstekend voor varkensvlees, hamburgers en worstjes. De Hickory Chuck wordt gebruikt om individuele rookgeuren toe te voegen aan voedsel. Het is het beste om laag & langzaam te koken, aangezien de grotere stukjes langer zullen smeulen. Dit is effectiever voor het eten en geeft een betere smaak.

€ 22.50

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Big Green Egg
Alles voor in en om het huis
 

Patton Afdekhoes tbv Patron 4 inbouw

Patton afdekhoes voor de Patron 4 build in

Deze afdekhoes is speciaal geschikt voor de Patron 4 build in Patton. De afmetingen van deze hoes zijn B78,5 cm x D56 cm x H52,8 cm

€ 22.95

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Patton
Alles voor in en om het huis
 

Dammers Kokosbriketten ECObrasa

Dammers Kokosbriketten ECObrasa: Ecologische kokosbriketten voor de barbecue (10kg)

Dammers Kokosbriketten ECObrasa worden gemaakt van afvalmateriaal van kokosbomen in Indonesië, en produceren van origine bij verbranding geen giftige zwavelgassen. Hiermee zijn de ecologische kokosbriketten een schone energiebron voor jouw barbecue. Maar ondanks dat Dammers het milieu hoog in het vaandel heeft staan, doet dit niet af aan de kwaliteit van haar producten. Zo zijn deze kokosbriketten zeer zuinig, en behouden ze tijdens het branden al gloeiend de ideale verbrandingstemperatuur. Zo hoef jij niet bang te zijn voor verbrand vlees dankzij hoge steekvlammen, ook niet als er vet op de briketten spat. Je grillgoed komt perfect van de grill, met de originele smaak en zonder asresten.

Ook voor houtskool kun je terecht bij Dammers, zie Dammers Houtskool 10kg.

 • Briketten (kokos)
 • 10 kg
 • ECObrasa
 • Brandt gelijkmatig en langdurig
 • Gloeit wel, brandt niet
 • Geurloos en geeft het grillgoed geen smaak
 
 • Ideale verbrandingstemperatuur
 • 100% kokosschaal
 • Uitsluitend van restafval van kokosnoten
 • Brandt vrijwel asloos
 • Herkomst: Indonesië
Philips  

Briketten van hoog niveau

De ECObrasa kokosbriketten van Dammers Houtskool zijn van de beste kwaliteit. De briketten gloeien zeer gelijkmatig en langdurig, en behouden de ideale verbrandingstemperatuur. Zo doe je extra lang met je pak van 10 kg. Bovendien geven de briketten geen geur of smaak af, en hoef je blijft er geen as achter dat je later op je vlees terugvindt. Gebruiksgemak ontmoet duurzaamheid.

De waarden van ECObrasa

ECObrasa is een ecologisch initiatief, en produceert de briketten op basis van afvalmateriaal van Cocos Nucifera. Tijdens dit proces wordt er geen enkele boom gekapt voor de productie van ECObrasa, en ook tijdens het gebruik zijn de briketten een schonere energiebron dan populaire alternatieven. De verbranding van de kokosbriketten produceert geen giftige zwavelgassen en zorgt er met deze ecologische handelswijze voor dat jij op een schone, duurzame en hernieuwbare manier kan grillen en barbecueën.

  Philips
Philips  

Dammers en ECObrasa

Als expert in grill- en barbecueproducten, is Dammers Houtskool sinds 1970 gespecialiseerd in houtskool en briketten van de hoogste kwaliteit. In de loop van de jaren '00 heeft zij zich bovendien toegelegd op de kokosschaal briket, waarbij zij een samenwerking is aangegaan met ECObrasa. Dit betekent een rechtstreekse verbinding met de producent in Indonesië, zodat Dammers er zeker van kan zijn dat de kwaliteit waar zij voor staat gewaarborgd blijft.

€ 22.95

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue brandstof Dammers
Alles voor in en om het huis
 

FORGrill Houtskool 15KG

Forgrill Houtskool 15 kg

Het houtskool van Forgrill is afkomstig uit Portugal en is op duurzame wijze verkregen zonder vervuiling van het milieu. Voor de productie van de kolen wordt gebruik gemaakt van de kurkeik, de eucalyptus en hulst. De bomen worden gekapt in samenspraak met het regionale milieubeheer. De kolen van Forgrill worden gemaakt in speciaal daarvoor ontwikkelde ovens, en de er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke koeling. Ook de verpakking bestaat geheel uit ecologisch materiaal. Tijdens de gehele procedure komen er geen schadelijke stoffen of geuren vrij en wat er overblijft zijn mooie kolen die een milde geur afgeven. De kolen hebben een glanzende, donkere kleur en een hoge dichtheid. Dit zorgt voor gelijkmatige hittebestrijding en langdurige warmte. Ideaal om jouw barbecue mee aan te steken.

€ 22.95

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue brandstof FORGrill
Alles voor in en om het huis
 

Weber Onderrooster 47 cm

Weber Onderrooster 47 cm

Vervangingsrooster voor Weber barbecues met een diameter van 47 cm. Het onderrooster zelf heeft een diameter van 34 cm. Geschikt voor:

 • Weber Compact Grill 47
 • Bar-B-kettle
 • Weber One-Touch Silver 47
 • Weber One-Touch Gold 47
 • Weber One-Touch Platinum 47
 • Weber Orginal kettle 47
 • Weber Original kettle premium 47
 • Weber kettle plus 47

€ 22.99

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Weber
Alles voor in en om het huis
 

Flames Flavour Zuid Afrikaanse Black Wattle

Flames and Flavour Zuid-Afrikaanse Black Wattle 8,5 kg

Flames and Flavour's Zuid-Afrikaanse Black Wattle is de favoriete houtskool die top-koks en outdoor cooking enthousiastelingen gebruiken op een Big Green Egg, Kamado of een Weber Kettle barbecue. Het fijne van deze acacia-houtskool is dat het schoon opbrand en zeer weinig rook afgeeft waardoor je alleen de echte smaak van je ingrediënten proeft. Deze soort (Black Wattle Houtskool) is in Nederland bekend door Dammers Houtskool. De grote stukken houtskool zitten in een stevige doos waardoor gruisvorming wordt tegengegaan en zo ben jij verzekerd van mooie grote stukken houtskool. Zuid-Afrikaanse Black Wattle houtskool is gemaakt van resthout uit duurzaam beheerde bossen. 100% ecologisch verantwoord en geproduceerd door een FSC gecertificeerd bedrijf.

€ 22.99

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue brandstof Flames Flavour
Alles voor in en om het huis
 

Outdoorchef barbecue pincet

De grill-tang voor zorgvuldig omdraaien van kleine grillgerechten zoals gamba's etc.

€ 23.90

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Outdoorchef
Alles voor in en om het huis
 

Eurom Flame Heater Hoes

Eurom Flame Heater Hoes: Bescherming voor je terrasverwarmer

De Eurom Flame Heater Hoes geeft jouw Flameheater perfecte bescherming wanneer je 'm niet gebruikt. Stof krijgt geen kans om bij de verwarmer te komen, waardoor het apparaat minder kans op slijtage heeft. Ook beschermt de hoes tegen spatwater en vuil. Dus ook na een winter in de schuur ziet jouw terrasverwarmer er nog goed uit, dankzij deze Eurom Flame Heater Hoes.

€ 23.95

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires OutTrade
Alles voor in en om het huis
 

Weber Set extra Spiesen

Set van 4 spiesen

De vier Weber spiesen zijn speciaal voor het verticaal systeemrek. Hiermee breid je het aantal spiesen uit tot 12 waardoor je nog meer heerlijke spiesjes kan maken!

€ 23.99

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Weber
Alles voor in en om het huis
 

Weber Gevogelterooster

Weber Gevogelterooster

Het gevogelterooster van Weber is gemaakt voor het verticaal systeemrek. Het is een multifunctioneel rooster dat ook gebruikt kan worden als rooster voor kleine stukken vlees of als warmhoudrek. Het gevogelterooster kan tot 1.250 gram belast worden en heeft een capaciteit voor 25 drumsticks. Het rooster is geschikt voor de Spirit 300-serie (vanaf 2013) en de buitenkeukens Genesis en Summit.

€ 23.99

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Weber
Alles voor in en om het huis
 

Flames Flavour West Afrikaanse houtskool

Flames and Flavour West-Afrikaanse houtskool 13 kg

Deze Flames Flavour West-Afrikaanse Hardhout houtskool brand extra lang en kan daardoor ook extreme hoge temperaturen bereiken. Hierdoor is deze houtskool bij uitstek geschikt voor lange slow cook-sessies in de kamado zoals pulled pork of spare ribs. Deze restaurantwaardige houtskool is geselecteerd op grote stukken. De grote stukken zitten in een doos van 13 kg en hierdoor wordt gruisvorming tegengegaan. Flames & Falvour West-Afrikaanse houtskool is gemaakt van resthout uit de houtindustrie en is 100% organisch!

€ 23.99

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue brandstof Flames Flavour
Alles voor in en om het huis
 

Cobb Supreme Draagtas

Cobb Supreme draagtas

In deze handige draagtas neem je de Cobb Supreme overal mee naartoe. Deze tas is speciaal voor de Supreme ontworpen en heeft twee handvaten. Deze tas is ideaal voor op vakantie, maar ook leuk om de Cobb eens mee te nemen naar vrienden voor een gezellige BBQ!

 • Handige meeneemtas
 • Speciaal voor de Cobb Supreme
 • Met twee handvaten
 • Makkelijk dicht te ritsen
 • Ideaal voor op vakantie

€ 24.00

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Cobb
Alles voor in en om het huis
 

Campingaz Bonesco Modular Reversible Cast Iron Griddle

Campingaz Bonesco Modular Reversible Cast-Iron Griddle

Met deze gietijzeren grillplaat voor de Campingaz Bonesco upgrade je je barbecue. Plaats de grillplaat op je barbecue, laat hem even opwarmen en je kan grillen op deze gietijzeren grillplaat! De plaat heeft twee kanten die je beide kan gebruiken.

€ 24.49

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Campingaz
Alles voor in en om het huis
 

Cobb Supreme Beschermhoes

Cobb Supreme Beschermhoes: Beschermt je barbecue

De Cobb Supreme Beschermhoes geeft extra bescherming aan je Cobb barbecue. Zo kun je 'm de hele zomer buiten laten staan. Dankzij het elastiek aan de onderkant blijft de hoes goed zitten waait 'ie niet weg.

€ 24.50

NAAR AANBIEDER

Barbecue Barbecue accessoires Cobb
Alles voor in en om het huis
 

© 1979 - 2018. All Rights Reserved | Sjoukje v/d Velde | www.sjoukjevdvelde.nl